De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 5 september 2010

Motoren en vliegtuigen – voorbereiden in Zandvoort deel II

Gelukkig werd het weer vanaf maandag beter en konden we meer van de omgeving genieten. Uit de brochure: “Tussen duinen, strand en zee kunt u volledig opgaan in uw eigen vakantiewereld”. Mooi gezegd, maar het racegeweld van het naast gelegen circuit is wel even wennen voordat je volledig opgaat in de vakantiebestemming.


Vanuit ons huisje liepen wij in 5 minuten naar een duin langs het race circuit van Zandvoort. En wat bleek? De kids vonden het fantastisch. Vooral Aimée kon niet genoeg krijgen van de scheurende motoren op het circuit. OK, dat wordt dus later een echte motor-babe. Ik werd pas helemaal trots op haar toen ik de kids vrijdagochtend een keuze voorlegde; strand, zwembad of motoren. Aimée kwam echter met een creatief ander idee: vliegtuigen! Iets wat uiteraard direct door Kevin ondersteund werd. Dus reden we via Schiphol terug naar huis.

Het was een week waarin we veel “quality time” hadden met de kids, wat duidelijk zeer gewaardeerd werd. Een goede rustige voorbereiding, want nu bij terugkomst is de knop echt omgegaan. Over vier weken vertrekken we en er moet nog voldoende geregeld worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten