De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 21 augustus 2010

Toronto voorbereiding (geschreven op 6 augustus, later gepubliceerd)

Er is weer veel te melden!
De Siertuinlaan
Ten eerste weten we dat, bij terugkomst in Nederland, we op de Siertuinlaan gaan wonen. Want daar komt ons nieuwe huis. Dus met ingerichte badkamer en vloer, want die hadden we ook vorige week uitgekozen. Laatste stap voorlopig is langs de notaris, dan doen we a.s. donderdag. En daarna laten we het nieuwe huis even ca 1,5 jaar links liggen. De vraag is wat we ermee doen als het opgeleverd wordt. Veel zal afhangen van de status op dat moment; zitten we mijn contract van drie jaar uit? Indien wel, dan kunnen we het wellicht een jaartje verhuren.

Veel documenten!
Ja de scanner stond niet stil deze week. We hebben heel veel documenten voor Canada moeten verzamelen en invullen. Je kan het zo gek niet bedenken. Uiteraard contracten en diploma’s. Maar ook geboortecertificaten, trouwboekjes. Of wat dacht je van de laatste drie salarisstrookjes, de laatste twee belastingaangiftes, ….

Sterke drank aangeboden!
En planten. En verf & schoonmaakmiddelen. Want veel producten mogen we niet meenemen met de verhuizing. Geen grapje, we zoeken;
- Pleegouders voor onze planten. Plant hoeven we over ca 3 jaar niet terug, pot graag wel.
- Wie wil er flessen whisky, Bacardi etc? Moeten we alleen maar invoerrechten over betalen
- T.z.t. moeten we ook alle schoonmaak, verf en huishoudvloeistoffen wegdoen

En verder…
Onze pre-assignment trip van 15 t/m 18 augustus is in detail geregeld.
Ons vertrek op 3 oktober is al geregeld, inclusief auto en tijdelijk appartement.
Het ziet ernaar uit dat ik in september tussen Toronto en Vleuten pendel. Ach, die A2 gaat ook vervelen op een gegeven moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten