De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 15 april 2013

Meer regen, ravijnen en ziekenhuis

Zaterdag was het zoals de rest van de week; veel regen. Behalve Aimee’s zwemles bleven we dus aanvankelijk lekker binnen. In onze gezellge huiskamer waar we vanuit ons erkertje de beestjes kunnen zien die op onze vogelvoerder afkomen. Zo zagen we zaterdag een wasbeer, veel vogels, veel eekhoorntjes en voor het eerst dit jaar chipmunks (grondeekhoorntjes), die blijkbaar ook weer uit hun winterslaap zijn gekomen. Een echte mini-safari midden in een grote stad.

Om half vijf werd het droog en werd het tijd om de kinderen te ‘luchten’. Isabelle liep met Aimée mee, die op haar fietsje een blokje om ging. Ik fietste samen met Kevin naar het ravijnpark hier in de buurt. Voor het eerst namen we hier een kijkje en we werden niet teleurgesteld. Het park genaamd Sherwood Park heeft een stuk oorspronkelijk bos, een mooi ondiep beekje, een grote speeltuin en zelfs wat spetterbadjes voor de zomer.  http://torontofunplaces.com/component/k2/item/255-sherwood-park-ravine http://www.toronto.ca/parks/prd/facilities/complex/149/

Enig minpuntje – op een gegeven moment ging Kevin (nog niet zo’n hele goede fietser) hard onderuit. Gelukkig had hij een helm op, maar ondanks dat bleef hij over hoofdpijn klagen. En had hij een grote schaafwond op zijn buik. Genoeg reden om toch maar even een bezoekje te brengen aan de eerste hulp van het ziekenhuis aan de overkant. Die na 3 uur en 3 artsen later gelukkig concludeerden dat er niets serieus aan de hand was. Wel even in de gaten houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten