De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 10 april 2013

Pyjamaparty en O Canada

Terwijl Isabelle bij Amazon.com zat, een van haar grote klanten in Seattle, had ik dinsdag een drukke organisatie-ochtend met de kinderen. Kevin had namelijk vanaf kwart over zeven ’s ochtends een pyjamaparty met ontbijt op school. Dit “arrangement” verzorgd door Kevin’s juf voor vier kids was aangeboden voor het goede doel, en de ouders van één van Kevin’s beste vriendjes had erop geboden en gewonnen. En vervolgens Kevin uitgenodigd. Klinkt simpel, maar voor Kevin was het een hoogtepunt van de week, zo niet de maand (hij vroeg 2 weken geleden al wanneer het dan toch eindelijk eens zou zijn). Hij was ontzettend enthousiast.

Aimée moest ik een uurtje in de kantine bezig houden met spelletjes (het had geen zin om terug naar huis te rijden). Daarna had ook zij iets belangrijks; de kleuterklas mocht namelijk om half negen, aan het begin van de schooldag, het volkslied (O Canada - http://en.wikipedia.org/wiki/O_Canada) over de schoolintercom zingen. Eerst oefenden ze in de klas http://www.youtube.com/watch?v=qTzurbJtvIY&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=2
En vervolgens live in het kantoortje van de schooldirecteur, over de intercom
http://www.youtube.com/watch?v=E6T0_fu_UiQ&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1

En als je Aimée in de filmpjes zoekt; onze dochter is het vrolijke blonde meisje met een staartje in en een zwarte Fieldstone sweater aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten