De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 12 februari 2012

Klaar voor de volgende wereldreis

Na een rustig weekje thuis, waarin we onder andere de vakantieplannen voor de zomer vastlegden, volgde de volgende wereldreis, dit keer naar de andere kant van de wereld; Australie!

Maar eerst werden dus de prive-reisplannen vastgelegd. Van 28 juli tot 6 Augustus zijn we in Nederland en de laatste twee weken van Augustus gaan we een camperreis maken van Edmonton naar Vancouver. Daarnaast zullen we eind maart een uitstapje maken naar Los Angeles, met bezoek aan het Disneypark daar. Dit tripje met dank aan alle airmiles; is het vele zakenreizen toch nog ergens goed voor
Vrijdagavond hadden we toch nog even kort weekend samen. We keken een bijzonder grappige film; horrible bosses. Ik hoop dat ik niet zo’n vreselijke baas ben en dat er geen werknemers zijn die een moordaanslag op mij plannen (dit is kortweg het plot van deze leuke film).

Zaterdagochtend was er eindelijk een behoorlijk pak sneeuw gevallen. Zou de Candese winter dan toch komen? Helaas is er geen skieen dit weekend; dit weekend is een vrij overgangsweekend tussen de twee verschillende cursussen; vanaf volgende week hopen we weer op de skies te staan, maar dan in een klasje hoger. Dit vrije skiweekend kwam wel goed uit met mijn reisplannen. Want om op maandagochtend in Sydney te beginnen, moet je helaas al zaterdag in de loop van de dag weg. Daaaaaag weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten