De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 4 juli 2011

Relaxen @ wildwood cottage (geschreven 02/07/2011).

We zitten hier in cottage nummer 3 direct aan het 'strand'. Nou ja strand, een strook zand dat bovenaan het heuveltje 10 meter breed is en aan de rivier slechts 1 meter. Officieel is dit het strandje van alle 5 de cottages, maar verder zitten hier alleen mensen die met hun bootjes de hele dag gaan vissen. Dus is het ons prive strandje. De kids vermaken zich uitstekend in het zand en in het water. Er is zelfs een kinder-picknicktafeltje dat door de kids graag gebruikt wordt om aan te snacken.

25 meter van onze cottage vandaan is een speeltuintje met als grootste attractie een trampoline. Deze werd met veel plezier door de kids gebruikt; helaas leidde dat ook tot een klein ongelukje. Aimée belandde met haar hoofd op een hard stuk aan de rand van de trampoline. In eerste instantie bloedde het behoorlijk en dachten we dat we naar het ziekenhuis konden voor een hechtinkje. Nadat we het goed schoongemaakt hadden, bleek het sneetje in haar voorhoofd toch niet zo diep en hield het bloeden gelukkig snel op. Wel zal het waarschijnlijk haar eerste littekentje worden, midden op haar voorhoofd.

En zo breng je, afgewisseld met een beetje varen, zwemmen, vissen en BBQ'en, hier een dag door. Heerlijk ontspannend. Zo'n cottage aan een prachtig Canadees meertje is het helemaal. De Canadezen hebben groot gelijk.  

1 opmerking: