De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 7 september 2011

Chuck E Cheese saves the day

Een goed geplande dag met een teleurstellend begin. Want vandaag was het de laatste dag van Kevin’s vakantie, dus bleef ik nog een dagje thuis. Als eerste om met hem schoolkleding en schoenen te kopen. Dat wil dus heel Toronto vandaag in die ene zaak voor schooluniformen, dus we stonden heel lang te wachten. Uiteindelijk slaagden we prima, maar bij de auto aangekomen was ik uiteraard te laat terug bij mijn parkeermeter en vond ik een mooie bon achter de ruitenwisser. Grrrrrrrr.

Niks aan de hand; nu gingen we voor de pret! Op naar Canada Wonderland, de verwachtingen waren hoog gespannen. Totdat we voor de poorten stonden en deze dus dicht bleken te zitten. Want, in de week dat de scholen beginnen sluit het pretpark doordeweeks de deuren. Grrrrrrrr.

Maar de redding was nabij. Bij de afslag van Canada Wonderland staat ook een Chuck E Cheese. Ja daar waar Kevin eens een verjaardagsfeestje van een vriendje had en waar hij ook heel graag zijn eigen verjaarsfeestje wil vieren. Kevin was heel blij met deze oplossing, want ik was “niet alleen de liefste papa van de wereld”, maar ook van het “heelal”. Wow. Voor diegenen die niet weten of zijn vergeten wat Chuck E Cheese is; het is een matig pizzarestaurant, maar je komt hier niet om te eten, maar om te spelen! Het grootste gedeelte van het restaurant wordt ingenomen door een enorm gebied met speelautomaten. Ook is er een groot indoor klimkasteel en is er een podium waar je een showtje kan weggeven. Wat Kevin dan ook deed. Filmpjes! http://www.youtube.com/watch?v=BypPjEr4jK4 en http://www.youtube.com/watch?v=v4PZTYZHp2s. Thanks Chuck E Cheese, for saving our day!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten