De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 26 september 2011

Restaurantjes, carnivoren en nog meer trappen.

Afgelopen donderdag gingen Isabelle en ik met zijn tweeën uit eten. Dat was een hele lange tijd geleden, dus wel verdiend. Een tijdje geleden zijn we in New York met z’n vieren naar een Braziliaans steakhouse gegaan http://lagerweijtjestoronto.blogspot.com/2011/04/met-de-kids-naar-new-york-over-upgrades.html. Er zit ook zo’n Braziliaans steakhouse in Toronto, zelfs best dichtbij op Eglinton http://www.yelp.ca/biz/copacabana-brazilian-steak-house-toronto. Dus hier zijn we met zijn tweetjes heerlijk gaan carnivoren!

Woensdag en vrijdag trainde ik weer voor de torenklim. Zes keer een appartementencomplex van 24 verdiepingen omhoog, in totaal 1998 trappen. Dat zijn er ruim 200 meer dan de CN toren, maar tussen elke keer heb je wel even pauze doordat je de lift weer naar beneden neemt. Vrijdag lukte het me om de klimtijd binnen de 25 minuten te houden, zelfs 24:20, dus dat is 0,7 seconde per trap.

Het weer was heel wisselend. Prachtige zonnige dagen werden afgewisseld met kille regendagen. Maar zaterdag was het weer heerlijk zonnig. Na een voetbalfeest bij Fieldstone brachten we ’s middags een bezoekje aan Riverdale farm, een soort kinderboerderij en park in het midden van Toronto, in één van de vele groene ravijnen. http://www.friendsofriverdalefarm.com

’s Avonds trakteerde Oma ons op spareribs. Deze aten we in het Portugese BBQ restaurant http://churrascovilla.com, ook op Eglinton. Een aanrader, met name de huisgemaakte Piri-Piri-saus! De kids smulden van de spareribs, hoewel Aimée in eerste instantie naar “Depanner” wilde. Dat begrepen we niet totdat ze zij; “Depanner met vuur”. Jawel, de laatste twee keer zijn we met Oma naar de Japanner geweest, en Aimée had hier blijkbaar hele goede herinneringen aan. Vooral de show met vuur had indruk gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten