De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 28 september 2011

Nog meer boerderijen

We mogen niet klagen, want het beste weer hadden we deze week in het weekend. Twee prachtige heerlijke zonnige dagen, wat wil je nog meer?

We brachten zondagmiddag weer een bezoek aan een farm. Brooks farm. http://www.brooksfarms.com. Een echte boerderij met een groot speelterrein, net zoals de eerder bezochte Springridge Farm http://lagerweijtjestoronto.blogspot.com/2010/11/weer-thuis.html en Whittamores Farm http://lagerweijtjestoronto.blogspot.com/2010/10/thanksgiving-thanks-for-long-sunny.htm. Dit is een leuk concept wat hier erg populair is; rondom een boerderij zet je een forse speelweide op, je organiseert een tractortocht over je veld, gooit er een paar diertjes bij en kinderen hebben gegarandeerd plezier. Er staan ook gewone speeltoestellen, maar Kevin vond spelen in de hooipiramide het leukst. Niet alleen kon je die beklimmen, maar er waar ook kleine nauwe gangetjes doorheen gecreëerd waar hij heerlijk doorheen kon kruipen. Ik heb het vermoeden dat Kevin niet mijn hooikoorts heeft meegekregen.....

Het doolhof door een maïsveld was de grootste en mooiste die we tot nu toe gezien hebben. Op een gegeven moment was ik zelfs, met mijn uitstekende gevoel voor richting, de weg kwijt. En er waren leuke shows, zoals biggetjesrace en pompoen-schieten. We spraken ook nog even met de eigenaar, een trotse vijfde generatie boer. De dag werd afgesloten met verse patat en verse frambozen, geplukt van de struiken. Er gingen twee heel tevreden kindertjes mee terug in de auto.

Kevin moest thuis nog even viool oefenen wat hij heel serieus doet. Volgens zijn muziekjuf heeft hij talent, dus we zijn als niet-muzikale ouders benieuwd en trots.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten