De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 24 juni 2012

Belangrijk bezoek en etentjes

Het einde van de week was een beetje druk. Woensdagavond konden Isabelle en ik nog even ontspannen met een spa massage. Je wordt hier overladen met Groupon aanbiedingen op het gebied van spa en massage; dit keer konden we voor $50 allebei een massage van een uur krijgen.

Na Aimée’s graduation had ik een etentje met onze Chinese agent, die op bezoek was. Er werd onder andere een aantal chartercontracten ondertekend.
Vrijdagochtend werden de gesprekken met hem en zijn vrouw voortgezet. Lunch hadden we met het hele team op het dakterras van ons gebouw – in een heerlijk zomers sfeertje. Dezelfde ochtend verkochten we ‘de Noord Pool’ uit voor dit jaar; de twee reizen zullen 100% gevuld vertrekken. Dus we hadden wat te vieren! Dat vieren deden we verder na lunch met John Wimbleton uit de Tui board, http://www.tuitravelplc.com/about-us/our-people/group-management-board. Hij was in Toronto voor wat andere TUI bedrijven, maar kwam toch ook een paar uur bij ons langs, waarbij we overladen werden met complimenten. Altijd leuk!

De dag was nog niet voorbij, want ’s avonds hadden we een barbecue bij collega Francesco’s huis, waarbij ook de Chinese contacten uitgenodigd waren. Francesco heeft een zoon die ook zes is, dus die heeft heel lief gespeeld met Kevin. En Aimée was heel blij met Francesco’s oudere dochter van twaalf. Kortom een semizakelijk, maar ook prive heel leuk etentje. We waren pas om half elf ’s avonds thuis… Gelukkig hebben de kinderen de volgende ochtend heel goed uitgeslapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten