De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 23 juni 2012

Graduation Pooh Bears

Donderdagmiddag was het de beurt aan Aimée; jawel zij kreeg ook een officiële ”graduation” van de crèche (pre-school) naar kleuterklas (JK – Junior Kindergarden). Aimée, feestbeest als ze is, was hier al lang mee bezig. Al weken van te voren had ze het over haar “graduation” en deze positieve spanning nam alleen maar toe richting donderdag. Het kan allemaal heel overdreven of Noord-Amerikaans klinken, maar de kinderen vinden het prachtig en zijn enorm trots. Het is ze gegund.

Dus donderdagmiddag zaten Isabelle en ik in de prachtige foyer van het Columbus Center. Vooraan stond een typisch graduation-bord van de “class of 2012” met foto’s van elk kindje met een karakteristieke “graduation”muts. Helaas was er voor Aimée geen foto, aangezien deze gemaakt is toen wij op vakantie in LA waren. En uiteraard was er – héél belangrijk voor Aimée – taart!

De kindjes werden onder applaus één voor één naar binnengebracht. Daarna werden er liedjes gezongen en kregen ze diplomaatjes. Allemaal erg schattig. Jawel, sommige ouders zaten een traantje weg te pinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten