De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 29 april 2015

Karate en afscheid van de cabrio

Vrijdagavond luidden we het weekend in met een grappige film; namelijk de pinguins van Madagascar http://madagascar.dreamworks.com/. Zaterdag hadden we uiteraard weer familiekarate, waar we weer een keer privéles hadden, want er kwamen geen andere families opdagen. Jammer en een gemiste kans, want het is echt leuk om dit met de kids te doen. Onze leraren (sensei’s) zijn zelf pas zestien en achtien jaar, maar zijn al ervaren zwarte banden. En kunnen al verbazingwekkend goed uitleggen en lesgeven voor hun jonge leeftijd. Echt complimenten voor deze jonge talenten. Ze lijken het ook nog eens leuk te vinden om deze oudjes in beweging te krijgen.

Na karate hadden de kids een verjaardagsfeestje met een gochelshow en buiten spelen in de fantastisch leuke speeltuin van de ouders van Matteo.
We hebben er niet eerder over geschreven, maar per 1 juli zullen we naar Engeland verhuizen, waarover later meer. Isabelle en ik bereikten alvast een eerste mijlpaal voor onze terugkeer naar Europa; we verkochten ons ‘fun’ cabrio-autootje. De laatste twee maanden moeten we dus met één auto door, maar aangezien dat onze Dodge Grand Caravan oftewel ‘de bus’ is zal dat wel lukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten