De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 19 april 2015

Pizza beloning voor hard trainen en werken

Ik heb al eens eerder in dit blog de opmerking gemaakt, dat veel geld uitgeven aan zomerjassen in Toronto een slechte investering is. Door het landklimaat is de verandering van koud (winterjas) naar lekker weer (geen jas) vaak bijzonder snel. Toen ik donderdag de kinderen van school haalde, hadden ze al voor de tweede dag geen jas aan. En dat konden we ook vrijdag en zaterdag doen.

Zaterdag hadden we uiteraard familiekarate. Dit keer een behoorlijke pittige les met veel armtraining, stretchen en schoppen. Kort filmpje https://www.youtube.com/watch?v=8csaOJyx2MA. Daarna zochten we buitenshuis het mooie weer op. De kinderen gingen in eerste instantie spelen, maar daarna hielpen ze ons met het zwembad achter in de tuin. Het zwembad is helaas zo lek als een mandje en we zullen er geen moeite meer in steken om het operationeel te krijgen. Helaas was de afdekking tijdens de winter afgestort, dus eerst schepten we het vieze water eruit, en daarna legden we de afdekking er weer overheen. Hopelijk houdt het een tijdje.
Na het harde trainen en schoonmaken hadden we wel pizza verdiend, ze hebben hier lekkere gluten vrije pizzas bij Pizza Nova. We keken daarbij naar de vermakelijke Astrix & Obelix film “de olympische spelen”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten