De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 24 april 2011

Met de kids naar New York; over upgrades en carnivoren

Het is paasweekend en we nemen het er even van . Met dank aan de gespaarde frequent flyer mijlen gaan we met het hele gezin naar New York. New York is slechts een uurtje vliegen van Toronto, dus  dichtbij.
En de reis begon goed. Het vliegtuigje naar La Guardia airport was overboekt. Dus toen onze namen werden omgeroepen, dacht ik “we worden eraf geknikkerd, want we hebben niets betaald voor onze stoelen”. Maar een frequent flyer kaart doet blijkbaar wonderen, want we werden alle vier weer eens geugrade naar first class. Jawel first class vliegen naar New York voor een weekendje; die verwende kleine jetsetters van ons zijn verpest voor de rest van hun leven.
Maar het wordt nog beter. We hadden via www.hotels.com een prima aanbieding geboekt van het Hilton New York dichtbij Central Park. Bij aankomst werden we geupgrade naar een gigantische suite op de 43e verdieping met geweldig uitzicht. Bijna de topverdieping, want op de 44e verdieping bevindt zicht nog de executive lounge waar we (all-incl) een drankje kunnen drinken met een nog beter uitzicht.
Maar na het gereis houd je onze twee stuiterballen niet lang zoet in een executive lounge, dus gingen we ze even luchten in central park. Een geweldig park; veel ruimte, klimrotsen en uiteraard speeltuinen. Prima voor die twee van ons om uit te razen.
Vervolgens was het etenstijd...carnivoren in de wereld verenig u! Wij hebben het ultieme carnivoor restaurant gevonden. Een beter vleesrestaurant bestaat niet. www.plataformaonline.com. Niet normaal. Ok, ook niet echt goedkoop. Je betaalt $60 vaste prijs. Daarvoor krijg je brood (niet eten, zonde van je maaginhoud), salade buffet (idem dito), keuze aan bijgerechten (gebruik met mate) en VLEESCH. Met een prachtig systeem. Je hebt een stoplichtje bij je bord. Zet je deze op groen dan komen achter elkaar mannetjes rond met enorme spiezen met gegrild vlees (in alle soorten en maten) en snijden een vers stukje voor je af. Wil je even pauze dan zet je het bordje op rood. Ik wil het nog maar eens benadrukken; de hemel voor vleeseters, want alles is van perfecte kwailiteit en geweldig klaargemaakt. Het leven is goed. Vooral om het weg te spoelen met een heerlijke Malbec. En o ja, het mag ook gezegd worden dat de service prima was. Voor wij konden helpen stonden de obers al het vlees voor de kids in stukjes te snijden. Wat een restaurant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten