De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 11 april 2011

Voorbereidingen voor de zomer

Ja we hebben hier de zomer in onze kop. In ons landklimaat hier kan het weer snel omslaan; zo zaten we twee weken nog met onze dichtgeritste winterjassen; dit weekend liepen we achter in de tuin in ons t-shirtje. We zochten dit weekend veel de tuin op; de perfecte speeltuin voor de kids.
Zaterdag sliep ik tot 11 uur uit – even bijkomen van de zware reisweek. Daarna gingen we de tuin in. Beetje fatsoeneren, pompoenpitten gepland (voorbereiding voor Halloween dit jaar) en ook gewoon lekker languit in de zon zitten terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken. We sloten de dag af in gepaste zomers mediteriaanse stijl door een etentje bij de griek,  Mr Greek. http://www.mrgreek.com/ Het lekkere zomerse gevoel werd alleen wreed verstoord door het nare nieuws uit Nederland. Is het in de VS helaas één keer in de zoveel jaar raak met een gek die willekeurig om zich heen schiet: zoiets verwacht je niet in ons Nederland.
Zondagochtend keek ik eerst de finale van Parijs-Roubaix op internet. Ik kijk eigenlijk geen traditonele televisie meer sinds we in Canada wonen. Ik kijk nieuws, programma’s en sport uitsluitend via internet. Om elf uur had Kevin weer zwemles.
Met de zomer in ons hoofd vervingen we ’s middags onze winterbanden en de winterjassen in de kast. En jawel we gingen maar weer de tuin in, waarbij zelfs de BBQ onder het stof vandaag werd gehaald (maar nog niet gebruikt.....da’s voor volgend weekend of zo).
Onze vrienden van Toronto FC kwamen dit weekend wederom niet verder dan 1-1 in hun uitwedstrijd bij San Jose http://www.youtube.com/watch?v=FglLR57ivT0. A.s. woensdag komt het L.A. van Beckham op bezoek....

1 opmerking:

  1. Hoi Lagerweijtjes
    Fijn dat het zo mooi weer is
    Dan hebben jullie een mooie tuin voor de kinderen
    Het is hier ook lente
    Alles staat in bloei
    Marijke heefd de eend weer in de tuin
    Veel rommel en veel plezier
    Veel liefs Dicky

    BeantwoordenVerwijderen