De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 8 augustus 2011

Familiedag en afscheid

Zaterdagavond hadden we eerst een etentje van Oma Nel’s verjaardag. Dit viel een beetje in het water, omdat Oma zich niet lekker voelde. ’s Avonds gingen we nog bij David en Petra langs, want Petra was jarig. We waren voor het eerst in hun nieuwe huis. Ook zagen we weer hun zoontje Maurits; toen we hem voor het laatst zagen een baby, nu een echt kereltje.
Onze sociale werkweek was nog niet voorbij, want zondag hadden we Lagerweij familiedag. De verjaardagen van Marijke, Tanya en Roos werden gevierd in het zwemparadijs van Center Parcs de Eemhof. Onder andere werd er hier een uurtje gebodysurft (ze hebben hier net zo’n machine als bij Dutch Water Dreams). Verder moesten we met Kevin alle glijbanen af en ook een keer of tien de wildwaterbaan, wat absoluut zijn favoriet was en tot de nodige enthousiaste uitdrukkingen leidde. Het was een leuke maar vermoeiende dag. Isabelle en ik waren stomverbaasd dat op weg naar de auto onze kids nog tien keer zoveel energie bleken te hebben dan wijzelf. Unstoppable.
Maandagochtend  namen we weer afscheid van Nederland. Aimée deed dat al in de auto op weg naar Schiphol door één voor één iedereen (de gehele familie, maar ook Lennard en Arno) te noemen met de woorden “Dag.....”en “Bye Bye......”. Na het gehele rijtje af te zijn gegaan zei Aimée dat ze het wel “een beetje sneu” vond om weer weg te gaan. Ze is drie jaar, maar begrijpt bijzonder goed wat we doen.
Op Schiphol wachtte ons nog een leuke verrassing; net zoals bij onze terugvlicht in januari was de economy class overboekt. En wederom kregen we een soort van upgrade van KLM; we kregen stoelen achterin de business class, maar wel met economy class service. Heerlijke stoelen dus met veel ruimte, maar niet de keuze aan eten en drinken. Nou ja, we willen toch afvallen.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten