De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 6 augustus 2011

Vrienden en tranen

Donderdag was een rustige dag in Zoetermeer. Aan het einde van de middag zette ik koers naar Amsterdam om te borrelen met het Sawadee team. Een leuke verrassing was dat Tom, die ik heb opgevolgd bij Sawadee, ook langskwam. Een geslaagde borrel.
Vrijdag gingen we met Mirjam (vrouw van Jeroen, een vriend van mij sinds de kleuterschool) en haar twee kids (Lennard en Arno) naar Drievliet. http://www.drievliet.nl/ in Den Haag. Wat ons betreft een leuker attractieparkje dan Koningin Juliana Toren; minder op elkaar gebouwd en duidelijk wel vernieuwd in al die jaren. De jochies (Kevin, Lennard, Arno) hadden de dag van hun leven, ook omdat ze bijna overal in konden. Maar ook voor Aimee waren er leuke attracties. Veel blije gezichtjes dus.
Vrijdagavond hadden wij met onze vriendengroep afgesproken. Met 10 man gingen we onbeperkt Japans eten bij Shabu Shabu http://www.shabushabu.nl. Heerlijk eten en erg gezellig.
Zaterdag werd er nog één keer met Lennard en Arno afgesproken, omdat Kevin stapelgek op ze is. Dat betekende helaas aan het einde wel weer een afscheid met tranen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten