De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 21 augustus 2011

Naar de camping en naar de smurfen

Het was weer een heerlijk weekendje in Toronto. Zaterdag waren we uitgenodigd door nanny Renee, om een dagje bij haar door te brengen in haar trailer (stacaravan op een camping). Maar eerst moest Isabelle met Kevin een viool regelen voor zijn nieuwe schooljaar. We zijn een grote berg aan schoolspullen aan het regelen voor het nieuwe schooljaar; de lijst van school is ongekend lang. Nu begrijp je waarom “back-to-school” zo belangrijk hier is voor de winkels; dit is een tijd van dikke omzet voor hen.

Na het shoppen voor Kevin gingen we op pad naar de camping, ongeveer 45 minuten rijden ten Noordwesten van Toronto met de aanstekelijke naam Ponderosa. http://www.ponderosa.on.ca. De kinderen hadden hier al lang naar uitgekeken. Het was ook een lekker dagje uit voor ze met zwemmen, diertjes (Renee heeft een schattig hondje en een kat), spelen met de kleindochter van Renee (vier jaar oud), kikkers vangen en BBQ’en. Op Lagerweij TV kan je zien hoe Aimée Taffy uitlaat, het hondje van Renee http://www.youtube.com/watch?v=AeFiE9qrh2s en http://www.youtube.com/watch?v=E4Abs6hc-Sc.

Zondag hadden we in eerste instantie een rustig dagje thuis. Zo rond 2 uur werd het even slecht weer, met plotseling zwaar onweer met harde windstoten en heel veel regen. Bij één van onze ramen spoot het water werkelijk ons huis binnen en de straten werden rivieren. Maar het was ook zo weer over. Toen besloten we de kinderen te verrassen met één van hun favoriete uitjes; naar de bioscoop. We gingen naar de smurfen. Jawel de blauwe figuurtjes van Belgische origine gaan de wereld over en hebben nu hun eigen film. http://www.smurfhappens.com. En eigenlijk verrassend leuk; ik vond het persoonlijk leuker dan Cars II. Dus werd het een heel smurf weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten