De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 8 december 2011

Fieldstone Kerstconcert

Na de laatste zakenreis van het jaar (twee dagen Seattle), stond deze trotse vader op woensdagavond klaar in de gymzaal van Fieldstone school. Want jawel, Kevin ging optreden. En dit jaar met viool!

Maar het begon eerst met een liedje, wat niet iedereen goed afgestemd meezong, namelijk “Bethlehem lay sleeping” (Polish Carol).
Je ziet ook dat ik beter foto’s kan maken dan filmen; volgende keer als ik filmopnames ga maken zal ik een ADHD-pilletje nemen of ik vraag voor mijn verjaardag een standaard voor mijn camera. Een beetje stabiele shotjes zouden wel prettig zijn. Filmpje! http://www.youtube.com/user/hanslagerweij1972?feature=mhee#p/u/5/HwpQ3sebQZo

Na dit volgende dan een vioolconcert waar Andre Rieu nog wat van kon leren. Met een echt intro http://www.youtube.com/user/hanslagerweij1972?feature=mhee#p/u/4/2JRqHolAXLg. Gevolgd door een eerste nummertje “Hot Crossed Buns” http://www.youtube.com/user/hanslagerweij1972?feature=mhee#p/u/3/2cpq1GzJY0Y. Wat nog even netjes werd overgedaan http://www.youtube.com/user/hanslagerweij1972?feature=mhee#p/u/2/usL1CCxMAI8. Daarna volgde het hoogtepunt van de avond, een duo-solo van Kevin en grote vriendin Erika op “Jingle Bellshttp://www.youtube.com/user/hanslagerweij1972?feature=mhee#p/u/1/3_h44Tsf1V4
En tenslotte met z’n allen http://www.youtube.com/user/hanslagerweij1972?feature=mhee#p/u/0/EXHCwBOaozQ

Uiteraard was het geweldig om het mee te maken. Het bewees ook eens weer wat een super-ontwikkelingsplek Fieldstone is. Kevin gaat hier echt goede bagage meepakken voor de rest van zijn leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten