De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 17 december 2011

Stakende en gapende elfen

Donderdagmiddag was het tijd voor Aimées kerstoptreden, dat weer traditioneel in de prachtige zaal van het Columbus Center plaatsvond. Voor ons trotse ouders een bijzondere gebeurtenis. Vooral vanwege het verschil met vorig jaar. In 2010 was dit Aimées eerste publieke optreden. Heel angstig en onzeker kwam ze als een ijskonijn het podium op. En toen ze mij in het publiek ontdekte, zette ze het op het brullen totdat ik naast haar kwam zitten. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.com/2010/12/kerstfeestjes-en-sneeuw.html

Dat was dit jaar hééél anders. Dit keer stond er een zelfverzekerd poppetje heel veel plezier te maken en alle dansjes en bewegingen groots mee te doen. Let vooral op de gapende elf; het lijkt eerder een brullende leeuw.

Maar eerst was er de opkomst. Dit duurde even, maar in de tussentijd kan je Isabelles nieuwe haarkleur bewonderen. Graag complimentjes achterlaten op haar facebookpagina. Filmpje! http://www.youtube.com/watch?v=KUpBvkxQSLk.

Vervolgens krijgen we de stakende elfen. Aimée kan zo bij de Occupy, want ze protesteert luidkeels mee http://www.youtube.com/watch?v=ByOq3W3i0Uw.

Dit werd vervolgd met hele vermoeide elfjes die flink aan het gapen zijn, en daarna een leuk dansje doen. http://www.youtube.com/watch?v=VnJ79hZSPXc

Wij trotste ouders zeggen; a star is born!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten