De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 31 december 2011

Smaken en kraken

Dinsdag werd er wat geshopt en gerend in de omgeving van Zoetermeer. ’s Avonds was het tijd voor het traditionele derde kerstdag etentje met de vrienden, wat dit jaar mega-traditioneel in het Indonesisch specialiteiten restaurant Selemat Datang in de dorpstraat werd gehouden. De opkomst was weer groot; 12 personen. Erg gezellig, betaalbaar (we waren 27 Euro pp pwijt incl twee voorgerechtjes, wok, buffet, dessert, drank en fooi) en ook nog eens lekker. Het smaakte weer prima.

Over smaken gesproken. Nadat we woensdag Kevin bij de familie de Jong hadden gebracht, waar hij mocht logeren bij Lennard en Arno, gingen Isabelle en ik naar een concert van de Nederlandse band Kraak & Smaak. Deze electronische funk  en disco-formatie begint langzamerhand groter te worden. De opzwepende dansmuziek geeft een gegarandeerd feestje. Het optreden was in het knusse Tivoli aan de Utrechtse grachten. Tijdens het concert ontmoetten we ook Tim (zoon van zus Karin) en neef Henny met zoon Karim.

Voor een drie minuten durende impressie, hierbij een filmpje van het nummer Plastic People live afgelopen woensdag in Tivoli. http://www.youtube.com/watch?v=FULf2bzQDnY

Geen opmerkingen:

Een reactie posten