De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 2 december 2013

Great Wolf Lodge en Niagara Falls

De eerste keren dat we naar Niagara Falls gingen, hadden we alleen oog voor de watervallen en stoorden we ons eerder aan het Las Vegas-achtige, nogal simplistische entertainment wat de Canadezen aan hun kant van de watervallen hebben neergezet. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2010/10/niagara-falls.html. Maar kijk; we worden langzamerhand Canadezen, want nu gaan we naar Niagara Falls meer voor het entertainment dan de watervallen.

In de winter valt de stroom toeristen voor de watervallen “droog”, en dus richt men zich op de Canadezen om de boel hier draaiende te houden. Het ene hotel na het andere komt met diepe aanbiedingen, zoals we vorig jaar al beschreven http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2013/02/verplicht-uitje-niagara-falls.html. Enige uitzondering hierop is helaas de Great Wolf Lodge.  http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2012/04/great-wolf-lodge.html. Dit zeer populaire familiepark-hotel hoeft maar een paar tientjes van hun torenhoge prijzen af te doen, en het zit ook in de wintermaanden helemaal vol. Maar het is bijzonder populair onder de kids, dus sinds ons eerste verblijf 1,5 jaar geleden heeft met name Aimee er regelmatig naar gevraagd. We besloten dus maar weer eens van een (minimaal) aanbod gebuik te maken en naar deze kruising tussen Center Parcs en Disney af te reizen. Center Parcs, want de grootste attractie is het enorme zwemparadijs. Disney, want alles is thematisch aangekleed en gericht op kinderen, plezier en vrolijkheid. Het centrale thema is het bos met wolven. In onze hotelkamer is ook een speciale “wolvengrot” waar de bedjes van de kinderen staan, compleet met hun eigen speelhoekje en (uiteraard, het blijft Noord-Amerika) televisie.

Een week voor vertrek zagen we wel een andere Niagara aanbieding voorbijkomen, die we meteen meepakten. Bijzonder ongeloofelijk maar waar. Voor de totaalprijs van $59 kregen we;
·         Vier kaarten voor de Magic Show van de bekendste magician van Canada; Greg Frewin http://www.gregfrewintheatre.com
·         Vier kaarten voor het Imax theater in Niagara Falls http://imaxniagara.com/
·         Kortingsbon van $40 voor Outback steakhouse. http://www.outbacksteakhouseniagarafalls.com
·         Vier speelkaarten van $50 elk (!) voor een Chuck-E-Cheese achtige spelletjeshal. http://www.piratescoveniagarafalls.com.
·         Indoor midgetgolf en twee andere spellen in hetzelfde complex.

Hoe het kan? Heel simpel, het is bedoeld om de tenten in de winter draaiende te houden. En je neemt er toch een drankje. Of krijgt een niet te weigeren upgrade-aanbod (bij de magic show; van helemaal achteraan naar helemaal voren voor slechts $5 per persoon). Als er maar wat cash binnenkomt om de tenten door de rustige wintermaanden te helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten