De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 5 december 2013

Greg Frewin en ander entertainment

Vrijdagavond hadden we meteen een ‘hoogtepunt’ van het Niagara Falls Entertainment pakket; de show van Canada’s bekenste goochelaar. En aangezien hij jaren in Las Vegas heeft opgetreden, was het een boeiende show met sexy danseressen, opzwepende beats en indrukwekkende stunts. De kinderen genoten ervan. Vooral Kevin ging helemaal uit z’n dak. Kevin lijkt ons creatieve cultuurmannetje te zijn; hij houdt van muziek, en maakt/schrijft zelf ook muziek. Hij houdt van boeken en films, maakt zelf boeken en  zoals eerder vorige week geschreven tegenwoordig ook kleine filmpjes. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2013/11/kevin-spielberg.html. Hij houdt van theater en schrijft ook inmiddels zelfs kleine “shows”. En hij houdt van goochelen, maar hij was nog nooit naar een goochelshow geweest. Dit maakte diepe indruk op hem; hij stond mee te dansen, te klappen en z’n stopzinnetje van de avond was “Hoe doet hij dat?”. Na afloop rende hij naar buiten om een goochelboekje te kopen en vervolgens om als eerste een handtekening van de goochelmeester te vragen.

Zaterdagochtend en vroege middag brachten we door in het zwemparadijs. Kevin mag nu op alle glijbanen, dus kon ik met hem voor het eerst van de langste en meest spectaculaire glijbanen af. Dit is meer een achtbaan dan een glijbaan; in een bootje/raft ga je van de glijbaan af, om vervolgens een paar keer weer razendsnel op een lopende band naar boven te vliegen. Leuk!

Nadat we in de lobby de kerstman waren tegengekomen, reden we naar het stadje voor de spelletjeshal en midgetgolf. De spelletjeshal lijkt op Chuck-e-Cheese; je kan met elk spelletje papieren punten verdienen, die je weer inwisselt voor kleine prijsjes. We kwamen er achter dat twee kinderen echt heel lang met vier speelkaarten van $50 kunnen spelen. En daarmee ook heel veel punten en dus prijsjes konden winnen. Naast midgetgolf speelden we verder de spellen “Time Freak” (binnen een  minuut zoveel mogelijk lichtjes uitslaan in een speelruimte) en Cannon Blasters (met ballen schieten op doelen).

De avond eindigde met een lekkere steak (en voor de kinderen spareribs) bij Outback.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten