De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 3 januari 2015

Laatste dagen van 2014

Zaterdag was voor mij een oma-ziekenhuisdag; ik ging tegen één uur naar het Diakonesse ziekenhuis. Om half vijf had ik groen licht en mocht ik Oma Dicky mee naar huis nemen. De schade; een lichte hersenschudding en een scheurtje in de enkel. Dat was dus letterlijk een knaller van een kerstfeest.

Een geluk bij een ongeluk was dat wij drie dagen niets gepland hadden, op het traditionele 3e kerstdagetentje met onze vriendengroep na. Isabelle had nog alleen kunnen gaan, maar het gladde weer (in combinatie met een auto zonder winterbanden) werkte ook niet mee. Ook zij zag er uiteindelijk vanaf. Volgend jaar beter.
Zondag luchte ik de kids in het releatief nieuwe speelbos van Houten; Nieuw Wulven. https://www.houten.nl/burgers/cultuur-en-vrije-tijd/recreatie-en-toerisme/speelbos-nieuw-wulven/. Een prima speelplek, zelfs in de winter. Ik kwam met twee blije maar doorweekte en koude kindjes weer thuis, die dus lekker onder de warme douche konden bijkomen.

Maandagavond probeerden we nog een keer met Oma uit eten te gaan. En dat lukte zonder brokken! Omdat de meeste restaurants in Houten op maandagavond gesloten zijn, gingen we naar het Texas restaurant in Woudenberg http://www.ribhousetexas.nl/. Deze was bijzonder leuk uitgedost in kerstsferen; de kinderen keken hun ogen uit.
Dinsdag hadden we met Gerben, Helen en kids afgesproken. Als eerste gingen we op het Rond in Houten schaatsen. Dat ging voor Kevin en Aimée wat onwennig, maar ze hadden toch veel plezier. Filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=0Tb07FeSfLw&feature=youtu.be. Na een frietje gingen we naar Utrecht om het Chinese lichtjesfestival China Lights te bezoeken in de botanische tuinen. http://chinalightutrecht.nl/nl. Bijzonder en mooi; wel heel erg druk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten