De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 13 januari 2015

Sportief weekend met karate en ski

We hadden een sportief weekend: Zaterdag begonnen we uiteraard met familie-karate. Dit keer ook met “sparring”, met andere woorden we gingen met elkaar op de vuist. Op vriendelijke wijze dan. Hoewel, Isabelle raakte me met haar duim op mijn wenkbrouw, en dat leverde een kleine blauwe plek op (die ’s avonds al niet meer te zien was, red.).

Zaterdagmiddag hadden de kids een feestje, dus zo bleven we leuk bezig. We hadden ook nog familie-filmavond, met “Night in the museum”(deel 1) in de herhaling, blijft leuk.
De zondagen zullen de komende weken in het teken staan van skiën. Het ski-park Earl Bales is weer geopend, ook al is het dit weekend nog met opgespoten sneeuw. Ondanks de lage temperaturen viel er afgelopen week slechts een schamele centimeter sneeuw.

Aimée bijt op zondag de spits af, want haar les begint al om half tien. Gevolgt door Kevin om tien uur. Isabelle heeft haar les pas om drie uur. Ze ging ’s ochtends met ons mee, en skiede net zoals ik gewoon zonder les. Dubbel skiën voor Isabelle dus!
Het ging eigenlijk met iedereen meteen goed. Aimée begon weer op de kleine heuvel. Dat ging makkelijk, dus nam ik haar na haar les nog even mee naar de grote heuvel. Dat was iets lastiger. De eerste keer ging ze twee keer onderuit, waarvan ze bij de laatste keer in hoge snelheid de heuvel kwam afzetten https://www.youtube.com/watch?v=sGRhmJi2zfY&feature=youtu.be

De tweede keer ging het een stuk beter, maar kwam de kleine raketactie toch weer terug https://www.youtube.com/watch?v=FS3J2C2ZowI&feature=youtu.be
Drie keer was scheepsrecht; ze bleef goed staan. https://www.youtube.com/watch?v=hK_gGV2Wa1s&feature=youtu.be

Mijn filmpjes van Kevin en Isabelle waren helaas te schokkerig; je zou zeeziek worden als je ernaar zou kijken. Volgende week opnieuw proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten