De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 19 januari 2015

Meer skien

Zondag was het weer skidag. Het was dit seizoen voor het eerst boven nul. Toen ik Aimée na haar les ophaalde, wilde ze weer met mij skien op de grote heuvel. Dat ging beter dan vorige week; filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=wcrkgRYn-yo&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg. Speciaal voor Oma Dicky maakte ik ook snel een filmpje van Kevin, toen hij voorbij sjeesde. Let op; dit is een snel en kort filmpje! https://www.youtube.com/watch?v=r5yFeO6AHWQ&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg. En Aimée ging nog een keer. https://www.youtube.com/watch?v=wEBLWLMFy7k&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg. Waarbij ze op het eind bijna valt (ik zeg nog woe!).

Voor de kinderen helpt het om tot over de helft bochtjes te draaien, en het laatste stuk recht naar beneden te gaan. Dat vinden de kinderen het leukst, maar je wil er wel voor zorgen dat het gecontroleerd gaat. Op de eerste twee filmpjes met Aimée zie je haar aan mij vragen wanneer ze “kan gaan”. Dat deed ze niet in het derde en laatste filmpje; vol zelfvertrouwen gaat ze eerder “los”dan ik wilde. Ze schoot loodrecht naar beneden, waardoor ik zelf vol gas moet gaan om haar in te halen. https://www.youtube.com/watch?v=MIis5eELQkU&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg. Beneden roep ik nog “dat ging snel”, maar Aimée heeft enkel interesse in haar haar goed doen. Blijft een meisje…

Alle filmpjes van het skien zijn trouwens gemaakt met mijn nieuwe mini-sportcameraatje. Klein maar fijn, alles in HD kwaliteit. Leuk speelgoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten