De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 4 januari 2012

Playa del Carmen

Maandag ging de reis verder met een vluchtje Toronto-Cancun. We vlogen met Sunwing Airlines, een maatschappij waarin TUI een 49% aandeel heeft. De reis verliep voorspoedig en al snel zaten we in de bus naar ons hotel. Daar verbaasde Aimee ons weer met een opmerking. De reisleider hield een praatje over de omgeving en introduceerde het onderwerp shoppen met de vraag, “So ladies, are you up for some good shopping”, waarop Aimee gelijk en luidkeels “YES!!” riep.

Het hotel, Grand Princess Sunset, is een enorm complex maar prachtig ontworpen en ingedeeld. Door de fantastische tuinen, waterpartijen en vele zwembaden, lijkt het niet zo massaal. Onze kamer is niet heel groot voor een suite, maar heeft wel een jacuzzi binnen en buiten op het terras, met uitzicht op het strand.

 De eerste dag aten we in een buffetrestaurant, wat bijzonder smakelijk was voor een buffetrestaurant.

Dinsdag was een dag om bij te komen en het complex te leren kennen. Helaas was de temperatuur niet heel hoog; het was zo’n 22 graden. Omdat er een behoorlijke wind stond en het af en toe bewolkt was, voelde het niet al te warm aan. De kinderen brachten het grootste gedeelte van de dag door in de kinderclub, die ze helemaal geweldig vonden. Omdat de club pas vanaf vier jaar is, zaten wij ook het meeste van de tijd in de club op een stoeltje wat te lezen, om Aimee in de gaten te houden.

Eten deden we ’s avonds in La Fleur, een internationaal a la carte restaurant. Op de kaart stond o.a. filetbiefstuk (Filet Mignon); dat is altijd een succes bij carnivoren zoals ons.

1 opmerking:

  1. Hoi Lagerweijtjes
    Het weer is hier zeer slecht
    Heel veel regen en storm
    Ik denk dat het bij jullie warm is
    De laatste fotos van KEVIN zijn heel mooi
    Ik hoop dat jullie wel een beetje bruin en uit gerust terug komen
    Liefs Dicky

    BeantwoordenVerwijderen