De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 30 januari 2012

Skizondag

Zondag werd geopend met een potje zeeslag. En dat is niet makkelijk als je zoon verengelst is. Want een “i” is voor hem gewoon een “e” (Engelse uitspraak “i”). En een “e” is dus voor hem een “a”. Dus je moet een nieuwe taal ontwikkelen, waarbij je spreekt over “Nederlandse I7 – BOEM!”.

Het hoogtepunt van de week stond weer gepland; skiles in Earl Bales Park. De sneeuwkanonnen hadden hun best gedaan, want ondanks het zachte winterweer lag er een laag poedersneeuw op een ijsmat. Niet de beste omstandigheden, maar we konden skieen.

De hoofdhelling was erg glad (dus snel) door het dunne laagje poedersneeuw. Er gingen veel mensen onderuit. Maar bij mij ging het desondanks weer lekker. Isabelle mocht al snel naar de “bump”, dat is een klein stijl heuveltje waar ze “examen” afnemen voordat je naar de hoofdhelling mag. Best zwaar, want de “bump’ heeft geen liftjes; dus je moet zelf omhoogklimmen. Blijkbaar ging alles goed want opeens zag ik Isabelle langskomen op de hoofdhelling http://www.youtube.com/watch?v=73-RoXGNNrk&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=3&feature=plcp


Kevin mocht aan het einde van de dag ook naar de “bump”, dus met een beetje geluk zien we die de volgende keer ook op de hoofdhelling.

Aan het eind evan de dag gingen Kevin, Aimee en ik nog even de oefenhelling op met de touwlift. http://www.youtube.com/watch?v=OguUOhCULWw&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1&feature=plcp


De dag werd prima afgesloten met een buffetje bij de Mandarin. Voordat ik het vliegtuig instapte naar Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten