De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 28 januari 2012

Zacht rustig winterweekje

De echte Canadese winter wil hier maar niet komen. De temperatuur blijft hier maar rond de nul schommelen, dus soms vriest en sneeuwt het, soms dooit het. Er zijn helemaal nog geen temperaturen van min twintig. Op zich wel lekker, maar het maakt elke keer onze zondagmiddag skiën onzeker,

Afgelopen woensdag tot en met vrijdag bezocht Isabelle een Pepsi marketing conferentie in Muskoka, jawel het merengebied waar we afgelopen zomer nog waren. Donderdagochtend mocht ik dus een hele trotste Aimée naar de Fieldstone kleuterklas brengen. Voor Aimée is deze omgeving totaal niet vreemd en ze verheugde zich er dan ook op. Men had er een klein feestje van gemaakt, onder andere met cupcakes, en ze hadden Kevin er ook nog even bijgeroepen, die blijkbaar weer heel lief voor zijn zusje was. Dus leuke omgeving, lekker snoepen en haar geliefde grote broer; voor Aimée was het bezoekje helemaal geslaagd. En voor Fieldstone? Men was verbaasd dat Kevin en Aimée onderling perfect Engels praten. Een juf schreef ons het volgende; “She is soooo beautiful!!! You should be so proud of both of them. They have come a long way in such a short time. Kevin was so wonderful with her too. You are all a beautiful family. Can’t wait to have another Lagerweij here!”. Met ander woorden; wij kunnen komende zomer een Fieldstone meisjesuniformpje aanschaffen.

Vrijdag was het weer zoals gewoonlijk filmavond voor Isabelle en mij. Meestal maken we geen melding van de film. De typische vrijdagavondfilm heeft veel actie en weinig verhaal. Aan het einde van een lange werkweek wil je niet te lang nadenken over een film. Maar dit keer hadden we weer eens een film die indruk maakte; The Devil’s Double. http://www.moviemeter.nl/film/64328. Nota bene een Nederlandse productie, maar wel met een internationale cast. De film gaat over het leven van Uday Hussein, de zoon van Sadam. Een leven van een gestoord machtsgeil zoontje, dat bestaat uit seks, drugs, alcohol en geweld, heel veel geweld. Best wel bizar, zeker om te beseffen dat die zonen van Kaddaffi volgens de verhalen geen haar beter waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten