De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 5 maart 2012

Indiaas en Thais

Donderdagmiddag kwam ik terug uit Helsinki. Voor de avond hadden we Renee geregeld, zodat we eens met z’n tweeën uit eten konden. We besloten om Indiaas te gaan eten, met name omdat de kids Indiaas eten (nog) niet kunnen waarderen. We vonden een klein populair Indiaas restaurantje op Bayview Avenue genaamd Amaya. http://www.amayarestaurant.com. Een uitstekende keuze, wat de chef is geweldig en de bediening buitengewoon goed. Het eten is echt Indiaas, dus bijzonder kruidig. We kozen voor het tasting menu, een uitgebreid menu met verschillende kleine hapjes. Hoogtepunt was de Lamb Biryani, de lekkerste lamskoteletjes die ik ooit heb gegeten.

Vrijdagavond was het weer filmavond in Huize Nederland. We keken naar Johnny English Reborn, met Rowan Atkinson (Mr. Bean) als geheim agent. http://johnnyenglishreborn.com/home/entry. Voorspelbare humor, soms een beetje flauw, maar toch gegarandeerd een vrolijke avond.

Zaterdag hadden we de eerste vroege lentestorm. Isabelle had weer skiën, maar de sneeuwkwaliteit begint nu echt slecht te worden. Ook al hebben we officieel nog les tot en met volgende week, dit kan wel eens het laatste skiweekend zijn geweest, aangezien temperaturen komende week gaan oplopen naar dertien graden. Ik maakte de Canadese belastingaangifte af; niet het meest opwekkende taakje van het jaar, maar het moet toch gebeuren. We sloten de dag af met een etentje bij de Thai; dit keer een ander Thais restaurant, namelijk Royal Elephant op Eglinton http://www.royalelephant.ca. Lekker eten, maar niet zo voortreffelijk als het kleine Thaise restaurantje op Bathurst (Thai Plate) of Amaya van eerder deze week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten