De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 11 maart 2012

Pizza en fietsen

Vrijdagavond was ik net voor het eten thuis. Isabelle had pizza’s besteld. Dit keer niet bij onze vaste Pizza Pizza, maar bij Pizza Nova, die ook glutenvrije pizza’s heeft. Het werd een groot succes en ik denk dat Pizza Pizza een vaste klant kwijt is; de Pizza’s van Pizza Nova zijn zo veel lekkerder en zo veel beter belegd. Mmmmm.

Isabelle had op vrijdag trouwens nog contact gehad met onze makelaar in Nederland. Vreemd leerpunt; ons oude huis staat te koop, maar iedereen wil het huren. Ons nieuwe huis staat de huur, maar iedereen wil het kopen. Sinds het verhuurbord in de tuin staat van ons nieuwe huis hebben zes mensen geïnformeerd of ze het kunnen kopen. Het bevestigt alleen maar ons vermoeden dat dit huis met zijn unieke ligging een bijzondere kans was, die we hebben gegrepen.

Vrijdag en zaterdag was het nog koud in Toronto, zo rond het vriespunt, maar de sneeuw is hier inmiddels helemaal weg en met temperaturen die volgende week zelfs gaan oplopen naar twintig graden lijkt de winter nu echt voorbij. Een bijzonder warme en gematigde winter voor plaatselijke begrippen.

In plaats van de sleetjes kwamen daarom op zaterdag de fietsjes weer te voorschijn. De bandjes werden opgepompt, de zadeltjes en stuurtjes verhoogd (want er zijn weer wat centimeters kind bijgekomen). En we gingen fietsen. Filmpje, met fietsend fotomodelletje! http://www.youtube.com/watch?v=mCgMUQ4Ey6Y

Geen opmerkingen:

Een reactie posten