De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 17 april 2012

Weekendje thuis op Coldstream

Na twee weekenden weg werd het weer eens tijd voor weekje thuis in Toronto. Een weekendje met films, klusjes en playdates. De weersvoorspelling was een keer slecht, maar eigenlijk viel het op een paar druppels op zondag na erg mee.

Vrijdagavond was de eerste film van het weekend, Crazy Stupid Love, een vrolijke romantische komedie, die zelfs ik goed te pruimen vond. http://crazystupidlove.warnerbros.com/dvd.

Op zaterdagochtend hadden Kevin en Aimée zwemles. In de namiddag keken we een familiefilm, Happy Feet 2 http://happyfeettwo.warnerbros.com/dvd. Helaas, na het fantastische deel 1 was dit een behoorlijke tegenvaller. Aimée was al gauw meer geïnteresseerd in de popcorn dan in de film….

’s Avonds maakten we steak op de grill buiten. Als ik twee dingen geleerd heb in Canada dan is het wel (1) steak van de grill / BBQ is véél lekkerder dan die uit pan en (2) er is geen BBQ seizoen; barbecueën kan je altijd.

Zaterdagavond was het tijd voor een actiefilm; Killer Elite. http://www.killerelite.com. Een film die net zoals Happy Feet 2 nauwelijks een verhaal had, maar nog een beetje werd gered door de goede cast (o.a. Robert De Niro).

Zondagochtend was het martial arts tijd; onze kids zijn enthousiaste judoka’s geworden. Het is prachtig om dat kleine driejarige meisje zo fanatiek bezig te zien zijn. Zondagmiddag kwam Erika op bezoek, onze Argentijnse “schoondochter”. Niet allen erg populair bij Kevin, maar ook bij Aimée. Erika bleef bij ons eten en toen ze om zeven uur werd opgehaald, hadden we heel even verdrietige kids.

2 opmerkingen:

  1. crazyly insightful post. If only it was as easy to implement some of the solutions as it was to read and nod my head at each of your points
    http://www.interbaden.nl/ligbaden/whirlpool.html

    BeantwoordenVerwijderen