De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 31 maart 2013

Lente in Toronto

Wij hoopten bij onze terugkomst vorige week in Toronto op de start van de lente, en we kregen min of meer wat we wilden. Bij aankomst bleek heel veel sneeuw weg te zijn gesmolten, alhoewel niet op onze oprit (aan de schaduwzijde van het huis). Integendeel; er was tijdens onze vakantie een klein beetje sneeuw gevallen, dus ik kon hopelijk voor de laatste keer deze winter nog sneeuwruimen.

Maar gedurende de week zette de dooi door. Het was een drukke week, want maandag ging ik op en neer naar New York voor een meeting met een grote klant; dinsdag en woensdag had ik onze Japanse agent op bezoek. Ook Isabelle heeft het druk op haar werk met het marketingplan voor 2014 en de uitvoering van het 2013 plan.

Vrijdag, Goede Vrijdag, is in Canada een vrije dag, in tegen stelling tot tweede paasdag. En deze tweede vrije dag van het jaar (na family day in februari) werd meteen tot nu toe de mooiste dag van het jaar. Zonnig, geen wind en een gevoelstemperatuur die tot boven de 10 graden uitsteeg. We gingen naar buiten om te fietsen, steppen en een paar takken in de tuin weg te halen, die onder het gewicht van de sneeuw waren gesneuveld. De jassen gingen uit en aan de overkant kwamen de jongeren zelfs naar buiten in een korte broek en t-shirt. Erg enthousiast en een vreemde tegenstelling tot de laatste sneeuw-/ijsbergen, die nog steeds niet helemaal zijn weggesmolten. Wij Hollanders houden onze truien nog heel even aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten