De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zondag 10 maart 2013

Relaxte saaie zaterdag

Ons laatste weekend voor onze voorjaarsvakantie was lekker rustig. Zaterdag hadden we zelfs helemaal niets gepland, behalve een speelafspraak van Kevin’s vriendje Declan bij ons thuis. Een goede dag voor iets heel saais… belastingen en administratie! Dat moet ook gebeuren en dit was het meest geschikte weekend.

Ik mocht eerst lekker uitslapen tot half elf waarna ik de mappen en administratie indook. Onze belastingaangiftes zijn niet eenvoudig, want we doen aangifte in Canada en in Nederland. Afgelopen jaar verkochten we ook nog een huis, wat het niet makkelijker maakt. Even tegen vijven was ik er helemaal doorheen, met een goed gevoel. Tijd voor wat leuke dingen, zoals samen met Isabelle koken, met het hele gezin onze sauna in en tenslotte een filmpje.
Het is zo wie zo filmweekend; zaterdag keken we de actie-thriller Taken  2 met Liam Neeson en “onze eigen”  Famke Janssen. http://www.takenmovie.com. De vrijdag ervoor bekeken we de laatste Bond http://www.skyfall-movie.com/site. Prima vermakelijke filmpjes, maar ze maakten niet heel veel indruk. Dat deed trouwens wel Oscar-winnaar Argo http://argothemovie.warnerbros.com, die ik vorige week in het vliegtuig zag, waarna Isabelle hem ook op weg naar Chicago bekeek. Een film over de gijzeling van de Amerikaanse ambassade in Iran in 1979. Geweldig gecast, geweldig verfilmd en met ook de nodige goede muziek uit de tijd, zoals de Sultans of Swing gitaarsolo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten