De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 5 november 2013

Bon Jovi

Zaterdagavond gingen Isabelle en ik naar een concert van oude rockers Bon Jovi. Het was het zeventiende concert van Bon Jovi zover in het Air Canada Center, een nieuw record. Ze hadden wel wat hulp nodig om de hal voor de zeventiende keer te vullen, want de kaarten werden aangeboden via Groupon (een kortingswebsite). Voor $36 hadden Isabelle en ik kaartjes voor prima zitplaatsen, die origineel voor $120 geprijst stonden.

Eerlijk gezegd waren we zonder de aanbieding niet naar het concert gegaan. We zijn geen grote fans van deze rockband en tijdens het concert bleek ook waarom. Ze hebben een paar lekkere hits, maar veel liedjes zijn van het kaliber ‘dertien in een dozijn’. Desondanks hadden we een prima avond; de show was vermakelijk genoeg.

Vanwege hun nieuwe record kreeg Bon Jovi als eerste rockband een eigen ‘banner’ (vaandel) in het Air Canada Center. De enige muziek-banner naast de banners van de ooit gewonnen Stanley-cups (de champions league van ijshockey). Ze moeten er toch eens een nieuwe banner bijwinnen, want de grote rij Stanley cup banners eindigt met 1967… daarna is het leeg. Wellicht komt daar dit jaar verandering in, want de Leafs zijn uitstekend gestart.

Maar goed, we hadden het over muziek, niet over ijshockey. Hier komen de klassiekers;
“You give love a bad name” http://www.youtube.com/watch?v=vqmQih8SLX0
“Wanted dead or alive” http://www.youtube.com/watch?v=KgZyadZLO7E
“Living on a prayer – intro” http://www.youtube.com/watch?v=-1zhh7nazdU
“Living on a prayer” http://www.youtube.com/watch?v=xQdDpcTnxoY

Geen opmerkingen:

Een reactie posten