De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 24 februari 2015

Minder kou, meer sneeuw, meer skipret

Dit weekend gingen de temperaturen een klein beetje omhoog. Verwacht nog geen tropische temperaturen boven nul, maar zondag was het bijvoorbeeld behoorlijk mild met een maximum temperatuur van -4c. Maar eerst kregen we Zaterdag weer eens 10-15cm voor onze kiezen. Dat geeft altijd een mooi plaatje. Vervolgens was het zondag dus relatief warm; verse sneeuw en even geen super-kou; dat is uitstekend voor skieen! Dus gingen we zondag weer op weg naar Skyloft Ski Resort, op zo’n drie kwartier rijden buiten Toronto. http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2015/02/skieen-bij-skyloft.html. Skyloft adverteert dat ze de hoogste heuvel in Zuid-Ontario hebben; in ieder geval ligt het heerlijk in de uitgestrekte natuur van het Oak Ridge Moraine.

Het was inderdaad een minder koude dag, dus kon iedereen aan zijn ski-kunsten werken. Zo kwam Aimée van de makkelijkste banen af en deed ik zelf enkele lastigere “black diamonds”. Tegen het einde van de dag gingen toch de temperatuur weer onderuit; we zitten weer eens in een “temperatuur vrije val”, die maandag tot een volgende “extreme cold warning”zal leiden. Maar nu eerst; de filmpjes!
Allereerst een lang filmpje van de langste run – gezellig met het hele gezin. https://www.youtube.com/watch?v=2tnRNCTArIM&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg. Vervolgens met Kevin op de “shady lady”, een medium gevorderde run https://www.youtube.com/watch?v=9NZ6PRuyV20&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg. En later wilde Aimée deze run ook proberen, dus hier gaat ze! https://www.youtube.com/watch?v=y8j0LNROz4s&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg en https://www.youtube.com/watch?v=TXaTxXeWV3E&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten