De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 5 juli 2012

Fans van Long Point

Tja wij lijken ons kritische vermogen ten opzichte van Canada kwijt te raken, want we vinden op dit moment alles geweldig. Long Point was ook weer een onverwacht succesnummer. Ik heb het strand al de hemel in geprezen. Weet je waar het me een beetje aan liet denken? Aan het fraaie Sanibel in Florida http://reizenmethans.blogspot.ca/2010/03/sanibel-blues.html. Ok, dan wel zonder de tropische schelpen en de dolfijntjes in het water voor het strand. Maar net zo mooi en pittoresk.

Maandagochtend gingen we uiteraard nog een keer naar het strand. De golfjes waren klein, dus werd er een nieuw spelletje gevonden met plonzen. Eerst beide kids http://www.youtube.com/watch?v=3mkRscQHykI. Toen alleen Aimée twee keer. http://www.youtube.com/watch?v=lPSS95VBKms en http://www.youtube.com/watch?v=wNqEUnx3WpI. En daarna vond ze dat het “your turn” was – dus moest ik plonzen terwijl zij het, met een vinger half voor de lens, filmde. http://www.youtube.com/watch?v=uqDjN2XsvHw.

Na de lunch reden we weer terug naar huis. Met een kleine stop om weer veel frambozen bij de boer te kopen, die daarna snel door het gezin werden opgeschranst. Een ander voordeel van Long Point; we waren in ruim twee uur thuis, zonder file. Omdat je in de tegenovergestelde richting van “cottage country” rijdt, tegen het drukke vakantieverkeer in, rijdt het lekker door. Thuis was er nog wat tijd om in de tuin te werken. Met het vochtige warme weer van de laatste tijd was dat geen overbodige luxe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten