De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 23 juli 2012

Rust en diertjes

Zaterdag brachten we vrijwel de hele dag door rondom de cottage. Er is hier een trampoline en schommel voor de kids. Uiteraard zwommen we veel. En visten we. De meeste mensen komen vooral naar Rice Lake om te vissen. De reden; hier heb je de hoogste visdichtheid in Ontario. Dus gegarandeerde vangst. En dat hebben Kevin en ik geweten, want in een paar uurtjes haalden we 36 (!) vissen op. En eerlijk gezegd de meeste door Kevin, want ik had bijna een full-time job aan het erafhalen van de vissen, zodat ik nauwelijks zelf aan het vissen toekwam. De grootste acht vissen werden geselecteerd om voor het avondeten te fileren, onder coaching van Erich.

Behalve vissen vangen gingen we met een schepnetje ook op jacht naar kikkers. Er zitten hier veel verschillende kikkers, waar onder de enorme bull frogs.

Ikzelf ging nog een uurtje met een bootje over de Otanabee rivier naar Rice Lake. Onderweg zag ik veel schildpadden en watervogels. Het is hier echt genieten van de omgeving, natuur en rust. En een ideaal speel- en spetterplekje voor de kids. De dag werd weer afgesloten met een heerlijke barbeque.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten