De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 25 juli 2012

Nog meer vissen

Zondag  gaf bijna hetzelfde plaatje als Zaterdag; zwemmen, vissen en kikkers vangen. ’s Ochtends wilde Kevin net zoals de meeste mensen hier eens vanuit een bootje vissen. Daar hapten de vissen veel minder dan vanaf de stijger, maar toen we opeens beet hadden, hadden we ook goed beet! Een gevecht van 10 tot 15 minuten volgde, maar uiteindelijk haalden we een grote baars in ons bootje. Vol trots voeren we weer terug naar de cabin.

Tijds het kikkers vangen hadden we ook bijna een kleine waterslang te pakken. Hij ontsnaptje net twee keer aan ons schepnet.

En toen Kevin in de middag geen zin had in te vissen, keek Aimee me met vragende ogen aan. Ok, het vissen is hier zo makkelijk. Dus gingen wij onze geluksstijger op en jawel, Aimee ving ook de eerste vis in haar leven. En toen nog zeven (!), waaronder na de ochtendbaars de grootse vis van de dag. Heel grappig om te zien; ik had haar geleerd niet aan het molentje van de wegwerphengel te komen, maar gewoon op te halen. Dat werkte niet bij de grote vis, want die trok snel het draad van het molentje af. Toen moest ik toch even assisteren.

In de namiddag pakten we weer in en reden in twee uur terug naar Toronto. Waar we de lekkerste steak aten bij The Keg – absoluut het lekkerste steakhouse in Canada.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten