De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

dinsdag 17 juli 2012

Severe Thunderstorms en Koreaanse barbecue

Zondagochtend begon uiteraard met de judolessen. Als eerste voor Aimée. Toch handig voordat ze terugkomen naar Nederland, want ik hoorde dat Badr Hari wel van blondjes maar niet van mensen uit de reiswereld houdt.

Na lunch dachten we te gaan wandelen en zwemmen. We stonden buiten, toen Kevin opeens een bliksemschicht zag. Snel keken we naar het weerbericht; er werd een severe thunderstorm warning afgegeven, oftewel ernstig onweer. Ons plan werd dus gewijzigd in een bezoekje aan de bioscoop. Waar we weer een leuke Ice Age film keken, deel vier alweer http://www.iceagemovie.com. Toen we weer buiten kwamen kwam de regen voor het eerst sinds weken met bakken naar beneden. En niet alleen water kwam naar beneden, ook enkele elektriciteitsdraden, waardoor de halve wijk zonder stroom zat.

Tegen zes uur gingen we weer op pad om twee huizen te bekijken. En daarna sloten we de avond af in het Koreaanse restaurant Saigon House met een Koreaanse barbecue. http://www.torontolife.com/listings/restaurants/korean/seoul-house. Dat is een eigen houtskoolbarbecue in je tafeltje, waarop je vlees roostert. In Saigon House denk je echt in Azië beland te zijn; het restaurants is functioneel ingericht, met brede paden waarin serveersters met karretjes het eten uitserveren. Er zijn privéruimtes, iets wat je weinig ziet in westerse restaurants. Blikjes worden gewoon uitgeserveerd. En veel kleine schaaltjes met hapjes. Tenslotte is het blijkbaar een zeer populair restaurant onder de plaatselijke Aziaten, want die waren er ook als gast ruim in de meerderheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten