De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 27 december 2012

Feestdagen in Nederland deel 1; kneuzen in Houten

Zaterdag stonden we dus met jetlag op de stoep in Houten. Isabelle nog steeds met heel veel rug- en nekpijn.  Zo erg dat we zondagochtend eerst een ongepland rondje Ermelo deden, waar Berry (fysio- en manueel therapeut) haar even nakeek. Inmiddels had Hans een forse oogontsteking, dus was het kneuzenclubje compleet. We werden verrast met een geweldig optreden van Kevin en Aimee Gangnam style – zie het vorige topic.

Zondagmiddag brachten we een bezoekje aan Kidscity in Utrecht met Gerben, Helen, Sanne en Roos. Kevin en Roos waren samen meteen weer een stelletje en wel heel blij met elkaar...  ’s Avonds hadden we een gezellige binnen-barbeque in het grill-restaurant Barbacoa in Houten http://www.barbacoa.nl

Maandag hadden we een boodschappendag. Ook maakten we pasfotos van Aimee, zodat we bij terugkomst in Toronto een nieuw paspoort kunnen aanvragen. Na vier jaar is haar eerste “baby” paspoort bijna verlopen. Het was voor haar gelukkig niet al te lastig om een keer als uitzondering niet te lachen op een foto.

Dinsdag, eerste kerstdag, werd in Tiel bij Gerben en Helen gevierd met tapas en drankjes. En Gangnam style werd opnieuw opgevoerd – dit keer met gastdanseres Roos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten