De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 15 december 2012

Holiday concert 2012 Fieldstone

Het is December dus weer tijd voor het kerstconcert. Pardon, “Holiday” concert. Want politiek correct als we zijn in Canada noemen we het geen “kerst”. En erg gepast, vooral voor een school die tegen de Joodse wijk aanligt; zo werden deze avond ook enkele Hanukkah (http://en.wikipedia.org/wiki/Hanukkah) liedjes ten gehore gebracht.

Voor ons was het dit keer dubbel feest en dubbel trots; want eerst kregen we het optreden van Aimee voorgeschoteld (de kleuterklas). Zij zongen eerst in het Frans “Holiday Bonjour”, vervolgens in het Duits “Kling Glockchen”, vervolgens  Icy Fingers  voordat er weer een internationaal karakter aan werd gegeven met “Vive le vent”en “Au revoir, sei gesundt”. Tja, op een internationale school met vele nationaliteiten mag je wel iets internationaals verwachten.

Kevin’s klas zong eerst “Deck the Halls Lightly Row”, voordat er op de viooltjes “Song of the Wind” en “Go Tell Aunt Rhody”gespeeld werden. Ook hier werd er internationaal afgesloten met “Petit Papa Noel”in het Frans.

Uiteraard zijn er filmpjes! Maar allereerst excuses. Mijn talent voor fotograferen kan je niet terugvinden in mijn filmkwaliteiten. Bovendien zat ik wat onhandig vooraan, weggedoken om het zicht van andere mensen niet te belemmeren. Genoeg excuses, nu filmpjes!

Aimee’s klas;
 http://www.youtube.com/watch?v=-K5fqs8PN-k&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=2

Kevin’s klas;
http://www.youtube.com/watch?v=L7VD1EBhXrA

Het was weer een traditioneel avondje trotse-ouder-zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten