De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

maandag 17 december 2012

Laatste 2012 weekend in Canada

Ja we zijn aan het aftellen begonnen. Zeker de kinderen; toen ik Kevin net naar bed deed zei hij “Ik wil dat het al vrijdag is”. Goed teken; dat betekent dat ze ondanks dat ze het hier naar hun zin hebben, toch een sterke band met Nederland (en alle familieleden en vrienden) blijven houden.

Dit laatste weekend was een druk rommelig weekend. En dat kwam helaas omdat we een kneus in ons midden hebben; Isabelle heeft al bijna een week een vreselijke pijn tussen haar rug, schouderbladen en nek. Ze heeft al foto’s laten maken, maar daarbij werd niets vastgesteld. Alleen pijnstillers, spierverslappers en rust werden voorgeschreven. En geen auto rijden. Want betekende  dat dit weekend alle boodschappen, zwemlessen, judolessen en verjaardagsfeestjes op mijn conto kwamen. Zaterdag begon het met zwemmen, vervolgens heb ik wat boodschappen gedaan. We gingen ’s avonds wel weer uit eten; bij de Japanner waar we al maanden niet waren geweest. Het blijft erg populair bij de kinderen, hoewel de kokshow dit keer erg tegenviel.

Zondag was het judo, kadootje kopen, Kevin naar een verjaardagsfeestje brengen en terwijl hij daar was gingen Aimee en ik schoenen kopen. Schoenen kopen met je vierjarige dochter; geloof me dat is best leuk. Vooral als een vierjarig meisje de verkoopster vraagt om iets met “high heels” (hoge hakken). Wat?!? Hoge hakken? Hoe komt ze daar nu weer aan? Gelukkig  is de eerste maat met iets wat op hoge hakken lijkt dertien en zit Aimee nog in elf. Verder moet je haar voorzichtig en tactisch wegsturen van alles wat pimpelpaars of knalroze is, maar ze heeft een duidelijke eigen mening, dus maakte zij zelf haar keuze uit een voorselectie van haar papa.

’s Avonds zochten we met het hele gezin de sauna op. Daar was het ook echt weer voor; het was een regenachtige herfstdag. Het lijkt erop dat we hier geen witte kerst krijgen. Daarom komen we maar naar Nederland?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten