De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 1 december 2012

Concert, School en Schieten

Veel weken zijn hier hier vrij standaard. Niet saai, maar voorspelbaar. We gaan naar ons werk, naar school en zijn ‘s avonds gewoon thuis. Deze week was wat bijzonderder.

Zoals al beschreven, gingen dinsdagavond Isabelle en ik uit. Eerst lekker Thais eten, daarna naar het concert van Cheap Trick en Aerosmith. http://www.lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2012/11/cinderella-cheap-trick-en-aerosmith.html

Donderdagmiddag hadden we ouder-avond of eigenlijk –middag op Fieldstone. We hoorden alleen maar positieve feedback op de kids. Ze zitten allebei met hun Engels op gemiddeld Fieldstone niveau (wat dus hoger is dan het Canadese gemiddelde). En de juf van Kevin weet hem weer perfect te managen. Opdrachten die de meeste focus nodig hebben, zoals veel schrijven, doet ze meteen in de ochtend. Als Kevin ergens mee klaar is (meestal sneller dan de rest van de klas),  dan mag hij gaan lezen. Of soms zelfs met de iPad van de klas spelen. Als hij ’s middags echt onrustig op zijn stoel gaat wiebelen, dan krijgt hij een opdracht waarmee hij even wat door de school kan lopen. Iets actiefs. 

Vrijdagochtend was de overdracht van de Dwergbieslaan! Niet dat we er nog veel werk aan hadden, want wij hadden al getekend. Maar we zijn nu officieel grootgrondbezitter in Vleuten af, met nu nog ‘gewoon’ 1 huis in Nederland.
De ijskoude vrijdagmiddag bracht ik door in het plaatsje Cobourg, zo’n 1,5 uur buiten de stad op het “platte land”. Op een ranch had ons verkoopteam een teamsessie en ik kwam  voor de samenvatting & conclusies en de nodige fun: kleiduifschieten. Wat uiteindelijk ook nog eens prima lukte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten