De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

donderdag 21 februari 2013

Family Day Weekend

Het laatste weekend was een lekker lang weekend, want maandag hadden we allemaal vrij dankzij de eerste Canedese vrije dag van het jaar “family day”. Dus toen we zaterdagavond terug kwamen van ons verplichte uitje naar Niagara Falls, hadden we nog een volledig gewoon weekend thuis voor de boeg.

Zondag was sportdag met eerst judo en vanaf dit weekend skieen voor de kinderen. Helaas werd Aimee’s les geannueleerd, maar zal deze volgende week wel gewoon plaatsvinden. Aimee mocht wel boodschappen doen met mij, wat echt één van haar favoriete uitjes is. Altijd leuk met haar op stap, want ze had weer eens een uitspraak van de dag. Lekker zittend in het karretje kwamen we tegenover een vrouw met een baby te staan. Onze vierjarige betweter zei “You have a really cute baby  (je hebt een hele schattige baby). Behoorlijk bijdehand van een vierjarig “cuty herself”.

De mannen gingen vandaag skien. En dat hebben ze geweten. De temperatuur daalde vandaag ondanks de zon en een prachtige blauwe hemel naar -17C. Brrrrrrrr. Als twee ijsklontjes kwamen we van de baan af. Lekker geskieed, dat dan wel.

Maandag was dus de kado vrije dag. Een dag voor administratie en het verder aansluiten van mijn nieuwe home theatre. En Isabelle loste haar belofte van vorige week in (toen de auto kapot was) door de kinderen naar Monsters Inc 3D te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten