De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

zaterdag 2 februari 2013

Spirit Week met ziekenhuis bezoek

We blijven schrijven over het weer in Toronto. Weet je waarom? Omdat het zo veranderlijk is. Woensdagmiddag hadden een relatief warm lentebriesje van 12 graden, maar daarna dook de temperatuur weer snel diep onder de nul.

De kinderen hadden deze week “Spirit week”op Fieldstone http://www.fieldstonedayschool.org/2012/index.html. Een soort ludieke week, want maandag mochten ze in pyama naar school, dinsdag was het “crazy hat day” (moesten ze met een raar hoedje naar school – Kevin in oranje Nederlandse Unox muts, Aimee met een groen Iers St Patrick hoedje met oranje vlechtjes eraan), woensdag was het “crazy hair day” (met raar haar), donderdag was het jersey day (met sport-shirts, uiteraard beide kids in het oranje, net zoals één Canadese juf die met een Nederlander gertrouwd is). En vrijdag was het weer tijd voor een danswedstrijd in dispuut-kleuren (voor Kevin en Aimee – Richler – grijs).
Veel lol, alleen viel Aimee Woensdag hard van een stoel. En omdat ze bleef klagen over pijn in haar nek besloot Isabelle toch even bij het ziekenhuis langs te gaan. Het ziekenhuis, Sunnybrook http://sunnybrook.ca is gelukkig aan de overkant, op vijf minuten lopen. Alleen zat ik in downtown aan een zakendiner, dat ik dus snel moest verlaten om Kevin weer op te pikken. Isabelle en Aimee kwamen die dag pas kwart over elf ’s avonds terug uit het ziekenhuis, na uitgebreid onderzocht te zijn. Allees bleek goed; ze heeft alleen last van een verrekte nekspier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten