De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 29 mei 2013

Feestweekend

Naast de Stones, werd er dit weekend nog meer gefeest, maar dan met het hele gezin. Op zaterdag bezochten wij de fun fair van Fieldstone school, een buitenfeest van de school. Waar de kinderen zich uiteraard uitstekend vermaakten met springkussens, klim- en glijbanen, schminken en andere kindvriendelijke attracties.

Zondagochtend was het tijd voor Aimée’s verjaardagsfeestje bij Chuck E. Cheese. Haar tweede verjaardaagsfeestje bij deze pizza-muis (nadat Kevin hier ook ooit z’n verjaardag had gevierd). Het blijft een grandioos succes. Jawel, het is heel Noord-Amerikaans en soms behoorlijk cheesy (‘pun intended’), maar de kinderen vinden het helemaal geweldig. De spelletjes, de speeltoestellen, de show met Chuck E., de ticketblaster en de pizzahapjes vallen altijd goed. Filmpjes! Happy Birthday, show met taart. http://www.youtube.com/watch?v=ff-4XRD4x2s en nog een keer Happy Birthday met Chuck E http://www.youtube.com/watch?v=vuJNqITlwqg. Kevin en Aimee mochten beiden in de ticket-blaster http://www.youtube.com/watch?v=wtxkiUWlt-g

In de namiddag hadden we Hans z’n verjaardagsfeestje bij Medieval Times. Hier waren we twee jaar geleden ook al eens geweest. Het is een ridder-dinnershow, met veel optredens, paarden-trucjes, een valken-show en uiteraard riddergevechten. Genoeg voor de kinderen om op het puntje van hun stoel te zitten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten