De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 22 mei 2013

Ferris provincial park

Zondag was het bewolkt en begonnen we dag met een bezoekje aan Ferris Provincial park. http://www.friendsofferris.ca. Dit park ligt aan de Crowe river, net onder het plaatsje Campbell. Een van de attracties van het park is de Ranney Gorge Suspension bridge, een hangbrug over de kloof en rivier.  Vanaf hier heb je ook een mooi uitzicht over de Ranney falls, een aardige waterval in de Crowe river.

De dag ervoor vingen we dus 41 vissen, waarvan hier het bewijs is. http://www.youtube.com/watch?v=CBg5KfFLYjk&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=2

We hebben maar een klein stukje eruitgeknipt, want anders werd het een hele lange video. Maar jawel het telt echt op tot 41. http://www.youtube.com/watch?v=C-F5AmC1cXM&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1

De middag werd weer in de tuin en aan het meer doorgebracht. Het aantal vissen van de dag ervoor werd niet gehaald, maar toch slaagden we erin om 24 vissen te vangen, die na geteld te zijn weer verder mochten zwemmen. Daarnaast zagen we voor de tweede keer dit weekend een waterslang voorbij komen en konden we genieten van drie ganzenfamilie’s, inclusief kleintjes.

Kevin was die dag bijzonder creatief en had een eigen “show” voorbereid, inclusief een zelf geschreven liedje. Aimée was de presentatrice.

We hadden de marshmallows van het kampvuur best wel weer verdiend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten