De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

woensdag 1 mei 2013

Las Vegas met kids; haaien en vulkanen

Vrijdag begonnen we weer met zwemmen, waar Aimée wederom heel trots haar zwemkunsten liet zien. En ook aan mij vroeg of ik nu “proud” op haar ben. Lieve schat, dat ben ik altijd.

Na het zwemmen mocht Kevin een attractie uitzoeken en dat werd het Sharkreef Acquarium van het Mandalay Bay hotel. Een groot acquarium wat met name in het teken staat van de vele haaien. Die inderdaad overal – naast, boven en onder je – voorbij zwemmen.  Er was ook een aaibak, waar je onder begeleiding roggen mocht aanraken. Iets wat Kevin helemaal geweldig vond en Aimee een beetje eng.

Ook vond Aimée opeens het grote haaien acquarium eng. Ik vroeg haar waarom – de haaien konden toch niet bij ons? Nee maar er waren ook zaaghaaien (klopt, die had ik net aangewezen), en als die nu eens hun zaag zouden gebruiken om door de muren en het glas te breken? http://www.youtube.com/watch?v=H0FXg3X7VRg&list=UUvlTmnh1DMZBNL6jUBclWqg&index=1

Volgende attractie mocht Aimee kiezen en dat werd, hoe verrassend met onze “snoeperd”, M&M’s World. Via het MGM hotel liepen we erheen. Het MGM stond bekend om haar leeuwen – maar die zijn anderhalf jaar geleden verwijderd uit het hotel.

Bij M&M’s World keken we een 3D film, gingen we op de foto met een M’tje en werd er uiteraard M&M’s geschept. Toen we daarmee klaar waren, kregen we bericht van Isabelle dat ze klaar was met haar trade show (beurs). Even tegen vieren was ze bij ons. Waar de kinderen weer kozen om met z’n allen te zwemmen. Daarna gingen we op pad om te eten. Via ticket discounter Tix4Tonight  http://www.tix4tonight.com hadden we voor de helft van de prijs een etentje bij een Braziliaans steakhouse geboekt. http://pampasteakhouse.com.  Zelfde principe als bij ons in Toronto; er komt voortdurend personeel langs de tafel met het heerlijkste gegrilde vlees aan grote spiezen.

Tijdens het eten viel Aimee bijna om van vermoeidheid. Ze was op, na alle zwemkunsten en de indrukken van de dag. Isabelle ging met haar terug naar het hotel; ik ging met Kevin nog even door om de spectaculaire maar korte vulkanenshow bij de Mirage te bekijken. En onderweg kwamen we langs de piratenshow, die we ook nog een keer meepikten, maar nu in de donker, zodat het vuur en het vuurwerk beter tot hun recht kwamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten