De Lagerweijtjes

De Lagerweijtjes

vrijdag 31 oktober 2014

Nieuwe burgermeester

Dag Ford, hallo Tory. Het is eindelijk zover; we hebben een nieuwe burgermeester! Als je gelooft dat slechte PR ook nuttig is, dan heeft Rob Ford goed werk verricht door de stad wereldwijd op de kaart te zetten. Rob is een aantal keren voorbij gekomen in dit blog. Al bij zijn verkiezing vier jaar geleden waren er twijffels over hoe ethisch Rob was http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2010/10/politiek-intermezzo-over-cohen-en.html. Wel bleek Rob een leuk nichtje te hebben die aan lingerie-football deed http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2011/05/in-het-nieuws-shes-ready-to-laceem-up.html

Het werd er echter niet beter op, en al gauw braken de schadalen los http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2013/11/burgermeester.html. En het werd triester en  komischer tegelijk http://lagerweijtjestoronto.blogspot.ca/2014/01/komiek-rob-ford.html. En nu is Rob dus weg. En ook een verwoede poging van zijn broer Doug haalde de eindstreep (net) niet. Hij  kwam hij uiteindelijk op de tweede plaats, met slechts 60.000 stemmen verschil met winnaar John Tory.
En wat zeggen de fans van de gebroeders Ford? Dit verlies voelt alsof ISIS de stad overneemt. Nee ik verzin het niet, ze zeggen het echt. http://www.huffingtonpost.ca/2014/10/28/ford-nation-john-tory-isis_n_6062932.html. Is er een psychiater in de zaal?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten